+40 732 733 833 Contact@SailUnited.com

Vacanță pe yacht? Sau la hotel?

Ești un explorator înnăscut și știi asta. Nimic nu te poate ține locului când lumea este un loc plin de destinații pe care să le explorezi, iar marea îți oferă deschidere către toate. De ce să stai într-un singur loc când poți experimenta mai mult, în timp ce-ți reîncarci bateriile? Îndeplinește-ți visul de a avea o vacanță de poveste în vacanțe de sailing deosebite și află că exploratul, comoditatea și confortul în timpul vacanțelor se pot potrivi cu succes chiar și pentru familiile cu copii mici.
Câteva motive pentru care vacanțele de sailing sunt mai frumoase decât statul într-un hotel:

1. Transportul este și cazarea ta.

Fiecare destinație este la o casă distanță de acasă. Nu va fi
necesar niciun mijloc de transport suplimentar de la/către refugiul tău privat, în cea mai frumoasă priveliște pe care ți-o poți imagina.

2. De ce să înoți în fiecare zi în același loc când sunt nenumărate posibilități din care poți alege?

Insule superbe, țărmuri uimitoare, golfuri nedescoperite, plaje virgine.. atât de multe destinații de explorat, atât de puțin timp pentru a o face. Navighează către o destinație diferită zilnic, cu o vedere impresionantă de 360 de grade, care să te inspire în drumul către următorul punct de ancorare. Descoperă o bogăție de pietre turcoaz pe care vei călca sau pante de un verde vibrant către locația pe care ai ales-o.

3. Fiecare zi este o nouă experiență.

Să ne imaginăm că ești în Grecia într-o vacanță de sailing în insulele Ionice. Ce ai avea chef să faci azi? Să faci o excursie pe muntele Ainos din Kefalonia, sărituri și înot B.A.S.E. pe plaja Shipwreck din Zante sau să savurezi ”Pastitsada”, o bunătate cu specific local în Corfu? Ești doar la un click distanță de planurile tale!

4. Intimitatea este de neprețuit.

Liniștea e colorată în albastru. Imagineză-ți: toate drumurile scăldate în albastru senin, învăluite într-o lumină caldă, care duc către locul tău privat de relaxare. Îți poți imagina ceva mai frumos de atât?

5. Bugetul tău, alegerea ta.

Credeai că doar anumite persoane își permit să meargă într-o vacanță pe yacht? Nimic mai greșit! Oricine se poate bucura de o vacanță de sailing încadrată într-un buget, având în vedere că transportul și cazarea sunt deja asigurate. Îți poți găti propria mâncare și poți savura vinuri locale cumpărate din piețele din zonă. Mai mult, dacă unul dintre membri este skipper licențiat, te poți bucura de sailing fără să angajezi un echipaj.
Tot ce trebuie să faci e să calculezi cheltuielile pe zi pentru fiecare persoană și să-ți dai seama că vacanța ta pe yacht se încadrează ca prin minune în bugetul alocat!

6. Cazarea este, la propriu, la un pas de apă!

Nu e nevoie să zic mai multe, o poză valorează cât o mie de cuvinte!

7. Inspirație. Curiozitate. Înțelegere.

Acestea sunt cele 3 caracteristici care îi definesc pe adevărații călători. Deja ai pășit pe un drum nou și ești pregătit să te bucuri de atmosfera locală nu ca un turist, ci ca un adevărat călător. Ai nevoie de mai multe motive ca să-ți trezești spiritul de navigator? Rezervă o barcă acum și ia-ți doza de vitamin sea la maximum!

Leave a Reply

Abonează-te la Newsletterul nostru

Fii la curent cu cele mai actuale oferte de vacanțe pe yacht organizate de noi. În plus, vom avea jurnale de bord și povești multe din vacanțele de până acum. Dar nu doar atât.

În secțiunea noastră de Blog ai să găsești știri din lumea yachtingului, articole și filme despre ambarcațiuni noi lansate, despre evenimente de yachting din toată lumea.